Om PAW SKO

Home/Om PAW SKO
Om PAW SKO 2016-12-14T09:41:52+00:00

PAW SKO – en anderledes skokæde

PAW SKO er en dansk, familieejet skokæde med godt, praktisk, smart og moderne fodtøj for hele familien.

De første varsomme skridt blev taget den 1. februar 1974, hvor direktør Wentzel fra skokæden Hector overtog fire butikker. Så allerede fra starten var PAW SKO, som de ny butikker kom til at hedde, fint fordelt i både øst og vest i kongeriget; nemlig Grenå, Haderslev, Randers og Rødovre.

Med omtanke, men ikke uden vovemod, har familiens skokæde langsomt vokset sig stor. Det lange, seje træk har været en god strategi for familievirksomheden, og i dag kan en meget stor del af den danske befolkning siges at være kunder i kædens 18 butikker, som nu dækker hele Danmark.

I dag sikrer de enkelte butikschefer, at PAW SKO-butikkerne både drives efter de overordnede værdier og samtidig i høj grad tilpasser sig lokalsamfundet.

PAW SKO er nu en stor organisation, som ud over den daglige drift af de mange butikker er fremme i skoene med markedsføring og masser af viden og inspiration, som hentes ved de store internationale messer rundt omkring i verden.

Men selv om meget har ændret sig, så er familietraditionen stadig til at mærke i kædens værdier, som fortsat bygger på en kompetent og indlevende service over for kunderne – både store og små.

Så i en tid, hvor specialisering griber om sig, ja, så satser PAW SKO altså stadig på at ”specialisere” sig i familiens behov – hvad enten det er de unge eller ældre, drenge eller piger, kvinder eller mænd, de smarte eller de praktiske. Men det kræver udvalg og viden. Og det er, hvad du kan forvente at møde, når du besøger én af de 18 PAW SKO-butikker.

Velkommen.

 

Find din Paw Sko butik

HER ER DIN PAW SKO-BUTIK

PAW SKO har butikker over hele landet. Her finder du din lokale PAW SKO-butik blandt vores 18 familieejede butikker.

Paw Sko
Paw Sko
Paw Sko
Paw Sko