God service og stort udvalg er vores varemærke

Beskyt dine sko – så når du langt

Glæden ved gode, velplejede sko oplever du dagligt. Du kan holde dine sko flotte og rare – og forlænge levetiden betydeligt med den rigtige pleje.

Tænk på, at mange sko er fremstillet af skind – og ligesom du passer og plejer din egen hud, så trives dine sko bedst med jævnlig og omhyggelig pleje.

Derfor: Giv dine sko den rigtige imprægnering, så snart du pakker dem ud! Det giver ekstra modstandskraft mod vejr og vind, snavs og væsker, fedt, olie … ja, alt, hvad skoene møder på din vej. Og din glæde ved de gode sko bliver større og varer længere.

Vi har midlerne og ved, hvordan de bedst skal bruges, så dine sko lever længere. Bare spørg løs, vi rådgiver dig – skridt for skridt.

Skostørrelser

SKOBEREGNER

Din kvittering bliver aldrig væk

Meld dig gratis til på storebox.dk og betal med dit betalingskort, når du handler. Så kan du altid finde din bon – den ligger nemlig allerede digital!

kvittering_picture

Byt – eller få pengene retur hos PAW SKO

Hos PAW SKO giver vi dig naturligvis mulighed for at fortryde dit køb. Er varen ubrugt, giver vi pengene tilbage indtil 14 dage efter købet – i alle PAW SKO-butikker. Blot du har din bon/kvittering med.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du skal blive tilfreds med dit køb og rådgiver dig, så du er godt klædt på, når du køber. Er der fejl på det, du har købt, gælder købelovens mangelsregler. Hvis der er fejl på det, du har købt, skal du altid først kontakte sælger og forsøge at løse problemet. Bliver problemet ikke løst, kan du klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Læs evt. vejledningen på www.forbrug.dk
Nyheder

DE GODE NYHEDER

Følg med i de spændende sko-nyheder, som hele tiden dukker op hos PAW SKO. Der er altid noget nyt at komme efter i butikken.

Find din butik

HER ER DIN PAW SKO-BUTIK

PAW SKO har butikker over hele landet. Her finder du din lokale PAW SKO-butik blandt vores 18 familieejede butikker.