Velkommen til PAW SKO i Ballerup

Adresse:

Ballerup Centret, 2750 Ballerup
E-mail: ba17@pawsko.dk

Telefon:

44 65 40 50

Åbningstider:

Mandag: 10.00-19.00
Tirsdag: 10.00-19.00
Onsdag: 10.00-19.00
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-17.00

Kontakt PAW SKO i Ballerup

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  God service er en god forretning

  Hos PAW SKO i Ballerup tør vi godt prale med, at vi har en nyrenoveret butik med høj ”lækkerhedsfaktor”… Vi er også ret stolte over, at vi dagligt har besøg af vældigt mange kunder – og ikke mindst; at vi på hylderne kan præsentere et kæmpestort udvalg af sko med mere end 100 forskellige mærker – heriblandt førende brands såsom Playboy, Hub, Lloyd, Billi bi, Gabor, Angulus, Bundgaard, Geox, Fit Flop – og endnu flere.

  Som hele familiens skobutik tør vi også godt love, at vi har ”sko for enhver smag og til enhver lejlighed”. Det udsagn understøttes af vores omfattende og flotte kollektioner.
  Der er ingen tvivl om, at vores kunder – hvoraf rigtig mange er jævnligt tilbagevendende – sætter pris på såvel forretningens indretning som det kæmpestore udvalg.

  I vores hyggelige børneafdeling er det en ren leg at prøve sko. Børnene elsker det, for her er både Legoklodser og tegnesager samt et herligt bamse & kylling legehus – mm.

  I vores nye, brugervenlige Ecco-afdeling præsenteres en stor, flot og meget bred kollektion af Ecco produkter, og i butikkens ene hjørne har vi indrettet en speciel herreafdeling, hvor herrerne i fred og ro kan prøve modellerne fra vores meget flotte, maskuline sortiment, såsom Lloyd, Dockers, Playboy, Timberland, Jaco, Ambre m.fl.

  I ”hjertet” af butikken har vi den nødvendige plads til at kunne præsentere det meget, meget store udvalg i damesko. Et udvalg vi er meget vældigt af. Vi repræsenterer stort set ALLE de kendte brands – eksempelvis Angulus, Billi bi, Hub, Ara Jenny, Jaco, Gabor, Sanilet, Gardenia, Fit Flop – m.fl.

  Men det, der nok betyder mest – og det, vi er meget stolte af hos PAW SKO i Ballerup, er det brede udsnit af befolkningen, vi som ansatte selv repræsenterer.
  Vi har en mor til 3 børn – som ved alt om vigtigheden af vandtætte støvler i vintermørket og om sko, der ikke klemmer, når de små skal tage deres første skridt…
  Vi har den glade sportsentusiast, som via dagligt brug af kondisko står klar med sin ekspertise og erfaring…
  Vi har vores seje, smukke elev, som kender til behovet for den helt rigtige og farverige stilet, når den første date er fastlagt – eller når årsdagen skal fejres.
  De ældre borgere går eller ikke forgæves. Fødder, der er ømme og måske ikke passer en standardsko, er et speciale for endnu en af vores ansatte…

  At vores kunder sætter pris på såvel vores livserfaring som vores service, understreger de mange positive tilbagemeldinger, der jævnligt havner i vores postkasse eller mailboks.
  Vi bringer med stor fornøjelse et uredigeret udsnit:

  ”Jeg tog kontakt til butikken over telefonen, vi kørte af sted til Ballerup. Der fik vi den bedste vejledning og service, man kunne tænke sig, og det var tydeligt, at man kun ønskede, at sælge den sko, som passede min lille datter, og ikke nødvendigvis den dyreste. For mig var det utrolig vigtigt, at få den rigtige vejledning… når min datter skal tage de første skridt”.

  ”Skoene lever fuldt ud op til mine forventninger. Hver gang jeg bliver spurgt om sko – henviser jeg altid til Paw Sko i Ballerup”.

  ”STOR, STOR ros til butikken og personalet ☺”

  ”Rigtig god vejledning til køb af sko og meget venligt, og ikke mindst en meget flot butik med stort, stort udvalg… Jeg kommer igen!”

  ”I giver jer tid i telefonen, eller når man kommer ned i butikken. Helt klart at jeg kan anbefale jer…”

  Personale
  Som fast kunde kender du os på navnene, Tina, Susanne, Anne, Karina, Tanja, Sabrina, Sophia, Camilla, Sibel, Yasmin. – Længere er den ikke. Vi er lige til – og vi er til for dig.

  Fik vi i øvrigt nævnt, at vi også ved en hel del om tasker og tilbehør..?
  Fuldend looket med tasken fra vores førende mærker; Ecco og Treats. Vi har et væld af lækre kvalitetsvarer inden for tasker, punge og etuier. Kom ind og se det store udvalg.

  Besøg butikken og gør et scoop!
  Du kan altid gøre en god handel hos PAW SKO i Ballerup. Selv ind imellem de mange kampagner har vi ekstraordinære, gode tilbud – også på de kendte mærker. Hvis du gerne vil være blandt de første, der hører om vores kommende kampagner, kan du tilmelde dig vores kundeklub. Så får du besked om de gode tilbud mm. inden kampagnestarten.

  Har du brug for hjælp…
  Uanset hvad du leder efter, er vi klar til at hjælpe dig. Har vi ikke, hvad du søger, prøver vi at skaffe det. For os er det vigtigt, at du får den optimale service og en rigtig god kundeoplevelse. Vi arbejder hårdt for tilfredse kunder, for dem ser vi igen og igen.

  God service er vores varemærke…
  Og det er medfødt! Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til den fortsatte succes for såvel butikken her i centret som for hele PAW SKO kæden.. Den særlige PAW-ånd har aldrig forladt butikken, og det vil den heller aldrig gøre, så længe den værdsættes af vores kunder.

  Ses vi?