Velkommen til PAW SKO i Aalborg

Adresse:

Aalborg Storcenter, 9200 Aalborg SV
E-mail: as14@pawsko.dk

Telefon:

98 79 14 44

Åbningstider:

Mandag: 10.00-19.00
Tirsdag: 10.00-19.00
Onsdag: 10.00-19.00
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-16.00
Søndag: 10.00-16.00

Kontakt PAW SKO i Aalborg

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  aal_2

  aal_1

  aal_3

  aal_4

  Hos PAW SKO er miljøet altid i fokus…

  PAW SKO i Aalborg Storcenter er i mere end én forstand fokuseret på miljø.
  Vi er stor tilhænger af såvel et ”grønt” miljø som et dejligt miljø, hvori både kunder og medarbejdere trives – og kan lide at komme og/eller være.

  En verden af sko på to etager…
  Som den eneste butik i centret, er PAW SKO butikken i to etager. Det giver plads, og det giver os ekstra gode muligheder for en fornuftig opdeling/præsentation af varegrupperne. Dermed har vi også god plads til den separate Ecco-afdeling, som rummer et MEGET stort udvalg af skønt fodtøj fra Ecco.
  Som hele familiens skobutik har vi naturligvis alt, hvad hjertet og fødderne kan begære af dejligt fodtøj. Såvel seneste nyheder som klassikere inden for alle de kendte mærker samt et kæmpe udvalg inden for øvrige mærker. Kort sagt; noget for alle – og for enhver pengepung.

  Vi har gjort et ekstra stort nummer ud af de små…
  Vores afdeling for børnesko mangler bestemt ikke noget. Den afdeling har vi valgt at gøre noget særligt ud af, og derfor finder du både sko og støvler i og til enhver størrelse i den afdeling.
  Vi ved rigtigt meget om fodtøj – og til alle aldersgrupper. Men til børn er det særligt vigtigt, at vores kunder får den helt rigtige vejledning om børnefødders krav til fodtøj, så det ikke bare ender med et tilfældigt valg.
  Bliver det for kedeligt for børnene, er der rigeligt med adspredelsesmuligheder i vores lille legeafdeling.

  God service går aldrig af mode…
  God service er vores varemærke… Og det er medfødt!
  Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til den fortsatte succes for såvel butikken her i centret som for hele PAW SKO kæden. Den særlige PAW-ånd har aldrig forladt butikken, og det vil den heller aldrig gøre, så længe den værdsættes af vores kunder.

  Velkommen til PAW SKO i Aalborg Storcenter.