Velkommen til PAW SKO i Aarhus (Gabor)

Adresse:

Søndergade 53, 8000 Aarhus C
E-mail: aa15@pawsko.dk

Telefon:

86 12 65 62

Åbningstider:

Mandag: 10.00-18.00
Tirsdag: 10.00-18.00
Onsdag: 10.00-18.00
Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
1. og sidste søndag i md. 11.00-16.00

Følg os på Facebook

Kontakt PAW SKO i Aarhus (Gabor)

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  aa15-gabor

  aag_1

  aag_3

  aag_2

  I Aarhus midt på Danmarks smukkeste gågade!

  PAW SKO i Aarhus er beliggende midt på Danmarks smukkeste og mest velbesøgte gågade. Ikke færre end 47.000 mennesker i gennemsnit går dagligt gennem gaden. Ingen andre gader eller centre i landet besøges hver dag gennem hele året af så mange mennesker. Over 14 millioner om året!
  PAW SKO hører til blandt de største af gadens forretninger og er den special-skobutik, som har ligget i længst tid på Strøget i Aarhus. Det skyldes naturligvis, at vi har en stor, fast kundekreds – hvor familier i flere generationer har handlet hos os. Men også at vi har et stort dagligt flow af strøgkunder, som naturligvis lige kigger ind bag byens største sko-facade.

  Butikken er en helt nyindrettet, moderne skoforretning i to etager: I stueplan damesko med tilhørende ECCO-shop-in-shop, og i den meget store underetage finder du byens absolut største afdeling og udvalg i børnesko. I underetagen finder du også herresko – også her med tilhørende ECCO-shop-in-shop.
  Endvidere har vi i naboforretningen indrettet Jyllands eneste specialbutik for det eksklusive mærke Gabor. I Gabor Shoppen finder du det absolut største udvalg af disse smarte, elegante og flot forarbejdede damesko.
  Kom ind og bliv medlem af Gabor kundeklubben. Så er du på forkant med nyhederne.

  Personalet… 
  Vi er et team af faguddannet personale med mange års erfaring, som står klar til at råde og vejlede dig med dit skokøb. Især omkring køb af børnesko er det vigtigt du føler dig tryg ved, at dit barn får de helt rigtige sko, sandaler eller støvler. Alle vore medarbejdere har gennemgået Danmarks Skohandlerforenings specialkursus i børnesko, hvilket blandt andet indebærer, at du altid kan være sikker på, at vi måler dit barns skostørrelse helt korrekt med hensyn til voksetillæg m.m.

  Service og et friskt pust… 
  Vi bestræber os på ved hver eneste ekspedition, at yde vore kunder den absolut bedste service, som gives kan. Også omkring plejen af dit fodtøj. Det indebærer eksempelvis, at skulle vi glemme at fortælle dig om plejemidler til dine nye sko, skal du blot påpege dette ved betalingen – så udløser det øjeblikkeligt en gratis imprægneringsspray til dig, som en undskyldning fra os.

  Det ligger os meget på sinde, at du bliver tilfreds med dit skokøb hos os, både når du køber og i tiden derefter. Kommer du i tvivl, når du kommer hjem fra et besøg hos os – har du altid 14 dages fuld returret på dit køb. Naturligvis mod forevisning af bon.

  Kig indenfor i byens største og ældste special-skobutik.
  Vi glæder os til at betjene dig!