Velkommen til PAW SKO i Glostrup

Adresse:

Glostrup Shoppingcenter 24, 2600 Glostrup
E-mail: gl06@pawsko.dk

Telefon:

43 96 01 73

Åbningstider:

Mandag: 10.00-19.00
Tirsdag: 10.00-19.00
Onsdag: 10.00-19.00
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-16.00
søndag: 10.00-16.00

Følg os på Facebook

Kontakt PAW SKO i Glostrup

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  glo-6

  glo-1

  glo-2

  glo-5

  PAW SKO i Glostrup Shoppingcenter

  Skobutikken i Glostrup Shoppingcenter har eksisteret som PAW SKO butik siden 31/1 2003 – og har dermed gennemlevet de første 10 år i centret.
  Før den tid bar butikken navnet ”Billing Sko”, og den var med lige fra åbningen af centret i 1972.
  Som butik har vi derfor et godt og solidt kendskab til vores mange, trofaste kunder – og de bedste muligheder for at vejlede nye.
  Vi værner om vores kunder, og vi søger altid at skabe en god, uformel stemning i butikken. Vi VIL være kendt for den gode service og med vores mange kompetente medarbejdere, er vi faktisk klædt vældigt godt på til den høje servicegrad.

  Som hele familiens skobutik byder PAW SKO på et bredt udvalg af fodtøj. Deriblandt et rigt udvalg fra Ecco – men også en masse spændende mærker som f.eks. Gabor, Jenny, Lloyd, Ambre, Rohde og mange, mange flere.

  Justeringer til bedre overblik…
  Vi har netop optimeret butikken yderligere. Såvel børneskoene som herreskoene har fået en ny placering, så begge grupper nu fremtræder knivskarpt og klar til at møde kunderne i øjenhøjde. Vi syntes selv, det har givet et meget bedre overblik, og vi håber naturligvis, vores kunder er af samme mening. Vi har altid kunderne i tankerne, når vi flytter rundt eller bygger om i butikken. Vi VIL forbedre os hele tiden, men forbedringerne skal naturligvis harmonere med kundernes opfattelse af samme…

  Vi har en god placering i centret, og alle centrets kunder ved, hvor de skal finde Paw Sko. Vi bryster os af at være vellidte blandt kundekredsen, for det er ikke usædvanligt, at en ekspedition afsluttes med et håndtryk eller et stort smil fra en glad kunde, som netop fandt et par sko til de ”besværlige” fødder.

  Vi kender vores varer, og vi ved ret præcist, hvad vi skal vise de enkelte kundekategorier. Det tilsammen med vores udsøgte service gør, at PAW SKO navnet er solidt og positivt forankret i tankerne hos kundekredsen i Glostrup og omegn. Og det sætter vi STOR pris på.

  På glædeligt gensyn i PAW SKO i Glostrup Shoppingcenter.