Velkommen til PAW SKO i Grenå

Adresse:

Østergade 3, 8500 Grenå
E-mail: gr05@pawsko.dk

Telefon:

86 32 00 90

Åbningstider:

Mandag: 10.00-17.30
Tirsdag: 10.00-17.30
Onsdag: 10.00-17.30
Torsdag: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00

Søndag Lukket

Følg os på Facebook

Kontakt PAW SKO i Grenå

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  gr_4

  gr_1

  gr_2

  gr_3

  Gode sko er et fortrinligt aktiv i en gågade…

  I Grenås gågade finder du skobutikken PAW SKO. Butikken er blevet ombygget og moderniseret over to omgange i hhv. 2011 og 2012 – og fremstår i dag som en topmoderne skobutik med en funklende flot facade.

  Hos PAW SKO i Grenå har vi et meget bredt udvalg af alle de kende skomærker – og som hele familiens skobutik naturligvis et væld af alverdens fodtøj i alle prisklasser til både voksne og børn i alle aldre.

  Inde i butikken finder du en separat Ecco-afdeling med alt hvad hjertet (og fødderne) begærer af lækkert fodtøj fra Ecco.

  Den meget store børneafdeling rummer et kæmpe udvalg af sko, støvler etc. til børn i alle aldre. Vi ved rigtigt meget om fodtøj – og til alle aldersgrupper, men til børn er det særligt vigtigt, at vores kunder får den helt rigtige vejledning om børnefødders krav til fodtøj, så det ikke bare ender med et tilfældigt valg.

  Butikken i Grenå er en del af den familieejede, landsdækkende skokæde, PAW SKO, der i dag tæller knap en snes butikker – og kan fremvise omkring 40 års erfaring i dansk detailhandel.

  God service er vores varemærke… Og det er medfødt! 
  Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til den fortsatte succes for såvel butikken her i Grenå som for hele PAW SKO kæden. Vi sætter en ære i at hjælpe og servicere vores kunder på bedste vis, og det må vi åbenbart gøre ganske godt, for kunderne kommer igen og igen…

  Velkommen til PAW SKO på gågaden i Grenå..