Velkommen til PAW SKO i Herning Centret

Adresse:

Herning Centret, 7400 Herning
E-mail: he03@pawsko.dk

Telefon:

97 22 03 75

Åbningstider:

Mandag: 10.00-19.00
Tirsdag: 10.00-19.00
Onsdag: 10.00-19.00
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-16.00
Søndag: 11.00-16.00

Kontakt PAW SKO i Herning Centret

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  he_1

  he_5

  he_3

  he_2

  I Danmarks bedste shoppingcenter er vejret altid godt…

  ”Danmarks bedste shoppingcenter!” – Den hæderfulde titel vandt Herningcentret i 2012 – og det er vi i PAW SKO butikken stolte af at være en del af.
  PAW SKO har været med helt fra starten i 1978, hvor Herningcentret stod færdigt. Siden dengang har såvel centret som PAW SKO udviklet sig kolossalt. Begge er på det seneste blevet nærmest totalt renoveret, og i dag fremstår PAW SKO som en super flot og meget kundevenlig butik i et skønt center.

  PAW SKO i Herningcentret er én ud af ca. en snes butikker i den familieejede og landsdækkende skokæde, PAW SKO, der i dag kan fremvise omkring 40 års erfaring inden for dansk detailhandel.

  Hele familiens skobutik…
  Hos PAW SKO i Herningcentret har vi et meget bredt udvalg af alle de kende skomærker – og som hele familiens skobutik naturligvis et væld af alverdens fodtøj i alle prisklasser til såvel voksne som børn i alle aldre.

  Især de små har vi gjort et stort nummer ud af… 
  Med hensyn til børneafdelingen bryster vi os over at være områdets største udbyder af fodtøj til børn – herunder et væld af de kendte mærker såsom Ecco, Superfit, Angulus, Bundgård, Adidas, Kanga Roos m.fl.

  Vi ved rigtigt meget om fodtøj – og til alle aldersgrupper. Derfor står vi naturligvis klar til at vejlede og rådgive dig ud i alle detaljer. Sunde børnefødders krav til fodtøj er faktisk en videnskab med vokseværk, men vi vejleder dig gerne hele vejen.

  God service er vores varemærke… Og det er medfødt! 
  Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til PAW SKO kædens succes igennem så mange år. Den særlige PAW-ånd værner vi om, og den vil aldrig forlade vores butik, så længe den værdsættes så højt af vores kunder.

  Velkommen til PAW SKO i det børnevenlige Herningcentret…
  Danmarks bedste shoppingcenter.