Velkommen til PAW SKO i Kolding

Adresse:

Kolding Storcenter, 6000 Kolding
E-mail: ks11@pawsko.dk

Telefon:

75 50 93 92

Åbningstider:

Mandag: 10.00-20.00
Tirsdag: 10.00-20.00
Onsdag: 10.00-20.00
Torsdag: 10.00-20.00
Fredag: 10.00-20.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-17.00

Kontakt PAW SKO i Kolding

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  ks11

  ks11-ecco

  I Kolding Storcenter er det altid opholdsvejr…

  PAW SKO i Kolding Storcenter er én ud af ca. en snes butikker i den familieejede og landsdækkende skokæde, PAW SKO, der i dag kan fremvise hele 40 års erfaring inden for dansk detailhandel.

  Butikken ligger i Jyllands største storcenter med over 120 butikker, gratis parkering og med handicapvenlige svingdøre til centret.
  Butikken blev etableret i 1993, så 20 års jubilæet står for døren. – Sikke’n fest der venter…

  PAW SKO i Kolding Storcenter ligger på store torv – lige midt i centret, så vi er nemme at finde – uanset hvilken indgang, du vælger.
  Butikken er lys og overskuelig for kunderne. Til børnene er der et hyggeligt ”hjørne” med tæppe og puffer, som de kan sidde på, når de f.eks. ser DVD-film på fjernsynet.

  Vores serviceniveau er meget højt…
  Vi bliver ofte rost til skyerne for at yde en super service. Eksempelvis når vi tilbyder at sende en sms-besked, når en bestillingsvare til kunden er hjemkommet – eller når vi tilbyder en gratis reparation af et tidligere køb hos byens bedste skomager – eller gratis forsendelse af snørebånd eller lignende direkte til kunden… gratis balloner/slikposer etc. til børnene ved særlige aktiviteter. Og så videre – og så videre… Vores servicegrad er næsten grænseløs, og det glæder såmænd både kunderne og os selv, for vi ser selvfølgelig kunden igen, næste gang der står sko på indkøbssedlen…

  Klædt på til en seriøs indsats… 
  Vi gør sideløbende en dyd af, at personalet altid er velklædt – og iført ensartet ”arbejdstøj”. Dermed kan kunderne lettere skue, hvem der er ekspedient, og hvem der er besøgende. – Det kan nemlig af og til være svært i et center, hvor de færreste bærer overtøj.

  Vi har Koldings største udvalg af Ecco modeller til både damer og herrer – og Koldings største udvalg af Lloyd til herre. Og så ved vi faktisk rigtigt meget om sko. Såvel om brug og krav som vedligehold og plejemidler – men først og fremmest om fodtøj generelt – og i særdeleshed børnefodtøj, hvortil der stilles særlige krav. – Her har vi ofte den glæde, at vi kan følge børnene mange år frem.

  Ta’ en tur i Kolding Storcenter – altid en oplevelse rigere. 
  Vil du se smil på læben og et glimt i øjet, så skal du også kigge ind til PAW SKO ☺ – Hele familiens skobutik.