Velkommen til PAW SKO i Randers Storcenter

Adresse:

Randers Storcenter, 8960 Randers SØ
E-mail: rs16@pawsko.dk

Telefon:

86 44 87 30

Åbningstider:

Mandag: 10.00-19.00
Tirsdag: 10.00-19.00
Onsdag: 10.00-19.00
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-17.00

Kontakt PAW SKO i Randers Storcenter

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  RA_2

  RA_1

  I Randers Storcenter er du altid i tørvejr…

  PAW SKO butikken i Randers Storcenter har været med helt fra starten, da storcentret blev etableret i 1998. Let tilgængelighed, gode parkeringsforhold, hyggelig atmosfære og mulighed for at købe alt på ét sted, er blot nogle af de gode argumenter, der frister kunderne til en shoppingtur i centret. De øvrige gode argumenter skaber vi selv i form af den udsøgte service, vi har tradition for altid at yde.

  Hele familiens skobutik… 
  Som ’hele familiens skobutik’ har vi naturligvis alt, hvad hjertet og fødderne kan begære af dejligt fodtøj. Såvel seneste nyheder som klassikere inden for alle de kendte mærker samt et kæmpe udvalg af øvrige mærker. Kort sagt; noget for alle – og for enhver pengepung.
  Butikken er i to etager, hvilket giver os ekstra gode muligheder for at præsentere hver enkelt afdeling både lækkert og overskueligt.
  De mange kvadratmetre har også givet plads til vores separate Ecco Shop, hvor du kan finde et stort udvalg af skønt fodtøj fra Ecco – også nyhederne.

  Stor afdeling for de små… 
  Vores afdeling for børnesko har vi valgt at gøre et ekstra stort nummer ud af.
  Derfor finder du både sko og støvler i og til enhver størrelse i den afdeling.

  Vi ved rigtigt meget om fodtøj – og til alle aldersgrupper. Men til børn er det særligt vigtigt, at vores kunder får den helt rigtige vejledning om børnefødders krav til fodtøj, så det ikke bare ender med et tilfældigt valg. Bliver det for kedeligt for børnene, er der rigeligt med adspredelsesmuligheder i vores lille legeafdeling.

  God service går aldrig af mode… 
  God service er vores varemærke… Og det er medfødt!
  Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til den fortsatte succes for såvel butikken her i centret som for hele PAW SKO kæden. Den særlige PAW-ånd har aldrig forladt butikken, og det vil den heller aldrig gøre, så længe den værdsættes så højt af vores kunder.

  På gensyn i PAW SKO, Randers Storcenter.