Velkommen til PAW SKO i Randers

Adresse:

Torvegade 12, 8900 Randers C
E-mail: ra02@pawsko.dk

Telefon:

86 42 08 00

Åbningstider:

Mandag: 10.00-17.30
Tirsdag: 10.00-17.30
Onsdag: 10.00-17.30
Torsdag: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00

Søndag Lukket

Følg os på Facebook

Kontakt PAW SKO i Randers

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  FullSizeRender-2

  FullSizeRender-3

  FullSizeRender

  FullSizeRender-4

  I hjertet af Randers finder du PAW SKO.

  Butikken har indgang fra såvel Torvegade, som er én af byens store handelsgader, og fra den hyggelige og historiske del af Randers kaldet ”Houmeden”, der den i dag blomstrer med et rigt cafémiljø.
  Hver lørdag kan vi glæde os over, at det er ”torvedag” – og særligt over, at vi har den lige uden for vores dør – der i øvrigt fra Torvegade er en særdeles handicapvenlig indgang…

  PAW SKO er faktisk den ældste skobutik i Randers, og det er vi da stolte over. Fra vores kunder i butikken hører vi ofte deres erindringer om dengang, hvor de som børn købte sko netop her. Nu er anden og tredje generation også en del af kundegruppen, og det glæder os naturligvis.

  Trods de dybe rødder i Randers midtby og de mange års virke, fremstår butikken i dag absolut nutidig. Lyse og luftige lokaler til alle sider og god plads til en inspirerende rundtur i hele butikken.

  PAW SKO er hele familiens skobutik. 
  Det lever vi i høj grad op til, idet vores sortiment rummer alt til hele familien og endda i alle prisklasser.
  Er du til sjove ”pling-pling” sko – eller mere til de kendte mærkevarer, går du ikke forkert i byen hos PAW SKO. Vi byder på et stort udvalg af lækre mærker såsom Gabor, Angulus, Rohde, Lloyd, Ecco m.fl. – Ecco har i øvrigt sin helt egen afdeling i selve butikken – med indgang fra Houmeden.

  Børnene har vi også tænkt på… 
  Det er nok de færreste børn, der synes, det er sjovt at prøve sko. Heller ikke at se mor eller far prøve et par sko – eller mange. Vores lille legeafdeling giver ungerne glimt i øjet og forældrene ro til fordybelse…

  God service er vores varemærke… 
  Og det er medfødt! Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til den fortsatte succes i Randers City. Den særlige PAW-ånd har aldrig forladt butikken, og det vil den heller aldrig gøre, så længe den værdsættes af vores kunder.

  Velkommen til PAW SKO i Randers City.