Velkommen til PAW SKO i Rødovre

Adresse:

Rødovre Centrum , 2610 Rødovre
E-mail: ro18@pawsko.dk

Telefon:

36 41 12 48

Åbningstider:

Mandag: 10.00-19.00
Tirsdag: 10.00-19.00
Onsdag: 10.00-19.00
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-17.00

Følg os på Facebook

Kontakt PAW SKO i Rødovre

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  roe18

  PAW SKO i Rødovre Centrum!

  PAW SKO i Rødovre Centrum er en stor butik, som fører PAWs fulde sortiment til hele familien. Butikken ligger lige i smørhullet i Danmarks bedste shoppingcenter; Rødovre Centrum.
  Der er fri parkering på hele centrets område og vi har udstrakte åbningstider, så hele familien har rige muligheder for at få handlet i løbet af dagen.

  I løbet af 2013 udvider Rødovre Centrum igen. Denne gang bliver der plads til både store biografer og dejlige restauranter. Det håber vi, vores kunder vil nyde så meget, at det vil forlængede shoppingturene og skabe endnu mere liv i centret både aftener og weekender.

  PAW SKO Rødovre har ligget i Rødovre Centrum lige siden 1974.
  I mellemtiden har butikken været ændret og moderniseret ad flere omgange.

  I dag er butikken især kendt for vores store børneskoafdeling med det kompetente og altid hjælpsomme personale. Balloner til børnene er bare én af de små glæder, vi med stor fornøjelse byder vores små kunder.

  Vi har også en ganske betragtelig dameafdeling, hvor både fruer og frøkener virkelig kan inspireres og finde ALT, hvad de skal bruge – såvel til hverdag som til fest.

  Som noget helt specielt kan vi prale af en super flot herreafdeling, hvor der er god tid til at kræse om de mandlige kunder. I 2004 fik vi muligheden for at koble vores separate Ecco afdeling sammen med PAW SKO butikken. Det gør, at vi i dag kan byde på en ekstraordinær stor og flot Ecco butik – og et personale, der er fuldt opdateret med Eccos nyheder og kollektioner.

  God service går aldrig af mode…
  God service er vores varemærke… Og det er medfødt!
  Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til den fortsatte succes for såvel butikken her i centret som for hele PAW SKO kæden.

  Vores hjælpsomme personale er altid klar til at rådgive og hjælpe dig – endda helt ud til tåspidserne…

  Derfor håber vi at se dig i vores butik i den nærmeste fremtid…