Velkommen til PAW SKO i Slagelse

Adresse:

Kinavej 14, 4200 Slagelse
E-mail: sl21@pawsko.dk

Telefon:

58 50 01 00

Åbningstider:

Mandag: 10.00-18.00
Tirsdag: 10.00-18.00
Onsdag: 10.00-18.00
Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-16.00

Søndag Lukket

Følg os på Facebook

Kontakt PAW SKO i Slagelse

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  sl_1

  sl_3

  sl_6

  sl_4

  På Kinavej møder du alle originalerne…

  Hos PAW SKO har vi et meget bredt udvalg af alle de kende skomærker – og som hele familiens skobutik naturligvis et væld af alverdens fodtøj i alle prisklasser til både voksne og børn i alle aldersklasser.

  PAW SKO er med sine 1.000 m² Slagelses største skobutik og seneste skud på stammen inden for den familieejede, landsdækkende skokæde, der i dag tæller ca. en snes butikker – og kan fremvise omkring 40 års erfaring i dansk detailhandel.

  Ecco har vi gjort et stort nummer af…
  Indenfor i selve butikken kan vi byde på Slagelses største separate Ecco afdeling. Her finder du så godt som alle Eccos herligheder – og visse herremodeller endda helt op til str. 50.

  Inden for børnesko/støvler har vi et kæmpe udvalg – vel nok det største i Slagelse.
  Køb og salg af børnefodtøj er i høj grad en tillidssag, fordi der er så mange krav, og fordi der bør stilles en række spørgsmål. Eksempelvis:
  Hvor bred skal skoen være?
  Hvor stort vokse-tillæg skal der være?
  Hvad er bedst, snøre eller velcro?

  Vi ved rigtigt meget om fodtøj. Derfor står vi naturligvis klar til at vejlede og rådgive dig – endda helt ud til tåspidserne.

  God service er vores varemærke… Og det er medfødt!
  Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til PAW SKOs landsdækkende succes igennem så mange år. Den særlige PAW-ånd har aldrig forladt butikken på Kinavej, og det vil den heller aldrig gøre, så længe den værdsættes så højt af vores kunder.

  Let tilgængelighed…
  Kinavej er let tilgængelig, og du kan køre lige til butiksdøren, hvor vi har gratis parkering. Inden for meget kort tid, anlægges en ny vej, hvorefter det bliver endnu hurtigere/nemmere at komme til Kinavej.
  Barnevogne og kørestole i butikken er ingen hindring, vi har pladsen.
  Børn skal ikke kede sig, når voksne prøver sko. Derfor viser vi tegnefilm for børnene, så mor og far i fred og ro kan finde de rette sko.

  Velkommen til PAW SKO i Slagelse.