Velkommen til PAW SKO i Odense

Du finder os i Grøn Gade i Rosengårdcentret

Adresse:

Rosengårdcentret, 5220 Odense SØ
E-mail: rc19@pawsko.dk

Telefon:

66 15 92 48

Åbningstider:

Mandag: 10.00-19.00
Tirsdag: 10.00-19.00
Onsdag: 10.00-19.00
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-17.00

Følg os på Facebook

Kontakt PAW SKO i Odense

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  I Rosengårdcentret er vejret altid grønt!

  PAW SKO var med lige fra starten, da Rosengårdcentret slog dørene op for Danmarks største butikscenter i 1975. 

  Grøn Gade var vores adresse i centret, og det er det stadig…
  Det store, åbne indgangsparti i hele butikkens længde skaber liv i gaden, idet kunderne allerede her kan se såvel nyheder som mangfoldigheden i vores sortiment.
  Og udvalget har aldrig været større end netop nu. Alle de kendte mærker og det særdeles brede udvalg danner grundstammen i vores koncept; ”Hele familiens skobutik”.
  Som noget ekstraordinært kan vi også byde på en separat ECCO-afdeling, der selvfølgelig både rummer de seneste nyheder og alle de velkendte klassikere.

  Den syvende sans hedder service…
  God service er vores varemærke… Og det er medfødt!
  Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til den fortsatte succes. Den særlige PAW-ånd har aldrig forladt butikken, og det vil den heller aldrig gøre, så længe den værdsættes af vores kunder.

  God vejledning er ikke bare et nummer… 
  Vi ved rigtigt meget om fodtøj – og til alle aldersgrupper. Det gør vi faktisk et stort nummer ud af.
  Derfor har vi bl.a. indrettet særlige ”fokusområder” – eksempelvis børneskoafdelingen – hvor vores kunder kan få den helt rigtige og vigtige vejledning om børnefødders krav til fodtøj, så det ikke bare ender med et tilfældigt valg.

  God service går aldrig af mode…
  Knap 40 år på samme grønne plet i Rosengårdcentret bevidner vores levedygtighed. I nogles øjne opfattes vores image måske nok som ”traditionel” – men det har vi det fint med, for det er et helt bevidst valg. Tradition, atmosfære og oprigtighed er nemlig de værdier, vi prioriterer højest.
  Vi er endda så heldige at rumme en ægte ildsjæl, der har fulgt vores butik igennem alle årene. Hun hedder Fru Dahm og er indbegrebet af god service og naturlig kundebetjening. Vi tøver ikke med at påstå, at god, gammeldaws service er en af de væsentligste årsager til, så mange kunder vælger at komme igen og igen.
  Vores mål og ønske er naturligvis, at alle kunder kommer igen. Derudover gør vi alt, der er os muligt, for også at få nye kunder ind i butikken og opleve, hvad god, ”gammeldaws” service er for en størrelse…

  De gode tilbud er overalt – eller lige nedenunder…
  Mangfoldigheden i vores udvalg og de mange fokusområder er selvfølgelig pladskrævende. Finder du ikke lige, hvad du søger i selve butikken, kan du på egen hånd måske gøre et fund i underetagen – året rundt.

  Velkommen til PAW SKO i Grøn Gade.