Persondatapolitik for kunder, PAW SKO

Her kan du læse, hvordan PAW SKO ApS håndterer personoplysninger.

Dataansvarlig

PAW SKO ApS er dataansvarlig, og vi sørger for, at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

PAW SKO ApS
Hovedgaden 31A
2791 Dragør
Telefon 32 53 03 03
cvr 54 41 68 14

 

Vi behandler følgende persondata

Returneringer

Når du returnerer varer i vores butikker, skal du udfylde en returbon med dit navn, din adresse og dit telefonnummer. Dette benyttes som dokumentation for udbetalingen til dig (uanset om den udbetales til dig, eller du vælger at købe en ny vare i samme forbindelse). Der foretages stikprøvevis kontrol af udbetalingerne på baggrund af returbonerne.

Det sker med baggrund i bogføringslovgivningen og for at kunne opfylde den salgsaftale, vi har indgået med dig.

Bilaget opbevares i vores bogholderi og destrueres derefter efter 5 års fristen.

Reklamationer
Hvis du indleverer varer til reklamationsbehandling i den butik, hvor du har købt varen, udfyldes en reklamationsseddel med dine kontaktoplysninger og baggrunden for reklamationen.

Dette sker for at kunne opfylde salgsaftalen med dig, for at kunne kontakte dig efterfølgende og for at kunne dokumentere reklamationer over for vores leverandører. I enkelte tilfælde udveksles reklamationssedlen med vores leverandør, hvilket vil blive dig oplyst i det enkelte tilfælde.

Reklamationssedlen opbevares i vores bogholderi i maks. 5 år, men kasseres normalt tidligere, når reklamationen er endeligt afsluttet.

E-mail og SMS via nyhedsbreve

Du har på vores hjemmeside og ved SMS mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve og tilbud, der udsendes pr. SMS og e-mail til dig. Dette sker kun, når du har ønsket det og har accepteret, at vi må kommunikere til dig. Du kan til enhver tid afmelde dig via den information, du får i alle nyhedsmails og nyheds-SMS’er, du modtager.

Vi deler og videresælger ikke dine kontaktinformationer med eksterne parter, og de opbevares sikkerhedsmæssigt forsvarligt, så de ikke kommer uvedkommende til kendskab.

Udsendelsen af nyhedsbreve foregår til dig via en samarbejdspartner, der har forpligtet sig til at opbevare og behandle data forsvarligt og overholde ovenstående.

 

Leveringer via leverandør

I nogle tilfælde tilbyder vi, at du mod betaling i butikken kan få varen tilsendt direkte fra leverandøren eller fra en anden butik. I disse tilfælde videregiver vi dit navn, adresse og e-mail til vores leverandør, der udelukkende benytter informationerne til at foretage leverancen af den vare, du har købt. Dine kontaktinformationer opbevares af os og leverandøren i 5 år i henhold til bogføringslovgivningen og slettes derefter.

 

Køb via rekvisition

Med enkelte virksomheder og myndigheder har vi en aftale om, at vi modtager rekvisitioner, således du kan købe fodtøj, som rekvisitionen beskriver.

I disse tilfælde opbevarer vi rekvisitionen med de informationer, den indeholder, i 5 år i henhold til bogføringsloven, og vi benytter den som grundlag til at udstede en faktura til rekvisitionsgiver, der vil blive fremsendt pr. mail eller elektronisk via virk.dk.

Vi benytter ikke informationerne på rekvisitionen til andre formål.

 

Kontakt i.f.m. kundebestillinger og reklamationer

Når vi har bestilt en vare hjem til dig, eller når en reparation kommer hjem til butikken, benytter vi telefon eller sms for at orientere dig. I den forbindelse indtaster vi nogle gange dit telefonnummer i en sms-portal, hvor informationen gemmes i op til 3 år, hvorefter informationerne automatisk slettes. Vi deler og videresælger ikke dine kontaktinformationer, og de opbevares sikkerhedsmæssigt forsvarligt, så de ikke kommer uvedkommende til kendskab. Disse informationer benyttes ikke til markedsføring.

 

Vi bruger cookies


Paw Sko anvender cookies for at sikre, at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til at måle trafik og til at optimere sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af alle cookies.

Læs mere om cookies her.

 

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

 

Sikkerhed

Vi opbevarer de data, vi får fra dig forsvarligt, så de ikke benyttes til andre formål end beskrevet.

 

Forbehold for ændringer

PAW SKO forbeholder sig retten til at ændre i Persondatapolitikken, såfremt der opstår behov herfor. Væsentlige ændringer, der omfatter ændringer i benyttelsen af SMS og E-mail til kunderne, vil altid blive udsendt med 14 dages varsel til de berørte, hvorefter der er mulighed for at afmelde sig. Den opdaterede og aktuelle persondatapolitik vil altid kunne findes på www.pawsko.dk.

 

Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk