På god fod med dine børn

Børns fødder er ekstra følsomme over for, hvilke sko de bruger. Men det behøver ikke at være svært at få de helt rigtige sko til dit barn.

Med PAW SKOs kæmpe udvalg skal dit barn nok finde noget smart, sjovt eller praktisk – og med vores personale lige i nærheden får I al den ekspertise, som skal til, for at træffe det rigtige valg hvad angår størrelse, materiale, pleje osv.

Netop fordi det er så vigtigt at træffe det rigtige valg, giver vi ekstra tryghedsgaranti med udvidet bytte- og returgaranti. Vi lægger nemlig meget vægt på, at det går dit barn rigtig godt … og det gør det bedst i gode sko!

Kom ind i butikken, vi glæder os til at tage imod jer.

SÅDAN VÆLGER DU DE HELT RIGTIGE SKO

Børns fødder er ekstra følsomme over for, hvilke sko de bru- ger. Men det behøver ikke at være svært at få de helt rigtige sko til dit barn. Læs her, om hvordan du finder de rigtige sko.

ORSONS SNØRE-LEG

Lær dit barn at binde snørebånd. Kom ind i butikken og hent Orsons snørebåndsguide (inkl. snørebånd), der er gratis. Du kan også se guiden her.

Mærker

MÆRKER

Hvad enten du går efter den internationale mærkevare, eller du plejer at finde din favorit blandt PAW SKOs egne mærker, så glæd dig til et overvældende udvalg – og perfekt vejledning.

Vi forhandler bl.a. følgende brands