Tusindvis af muligheder. Yes!

Sko til kvinder er et vidt begreb. Gudskelov! Og i PAW SKO, som er en af Danmarks helt store skokæder, kan du være sikker på at finde et kæmpe udvalg af både styles og mærker, der overstiger dine vildeste forventninger.

Glæd dig til at møde vores personale, som ved, hvad de snakker om, når du har spørgsmål eller har brug for inspiration.

Hvad enten du er på jagt efter sko til hverdag eller party, til ude eller inde, høje eller flade – så skal du nok finde de sko, som gør dig ekstra glad hos PAW SKO.

Kom ind – og glæd dig til at møde de mange kendte mærker, gode tilbud og et serviceorienteret personale, som hjælper dig godt på vej.

Vi forhandler bl.a. følgende mærker

Børnesko

BØRNESKO

Når dine børn skal have ny sko, er det faktisk en vigtig beslutning. Det er nemlig afgørende, at både børnene og fødderne trives. Vi har udvalget og al den særlige viden, som er nødvendig.

Herresko

HERRESKO

Er det ved at være tiden til et par nye sko – så er PAW SKO det helt rigtige sted at sætte dine ben. Udvalget er kæmpestort, og personalet hjælper gerne dig og dine ny sko rigtig godt på vej.

Mærker

MÆRKER

Hvad enten du går efter den internationale mærkevare, eller du plejer at finde din favorit blandt PAW SKOs egne mærker, så glæd dig til et overvældende udvalg – og perfekt vejledning.