Nye sko … det er her!

Casual eller med stil? Til hverdag eller fest? Hvis du er manden, der ved, hvad du vil have, så har vi det nok – vi er trods alt en af Danmarks største skokæder.

Og er du i tvivl, kan du være helt sikker på, at vores servicemindede personale nok skal hjælpe dig på godt på vej i det store udvalg af vores mange kendte mærker.

Husk også at vi har en ECCO shop-in-shop i hver eneste af vores 18 butikker – med et udvalg, som er større end i nogen anden butik takket være et mangeårigt eksklusivt samarbejde med ECCO.

Altså: Står den på ny sko, så kom ind til PAW SKO – du går helt sikkert ikke forgæves!

Vi forhandler bl.a. følgende mærker

Børnesko

BØRNESKO

Når dine børn skal have ny sko, er det faktisk en vigtig beslutning. Det er nemlig afgørende, at både børnene og fødderne trives. Vi har udvalget og al den særlige viden, som er nødvendig.

Damesko

DAMESKO

Start din jagt på dine nye sko hos PAW SKO. Udvalget er enormt – og vores medarbejdere ved, hvad du taler om! Glæd dig til udsøgt service fra du kommer til du går. Med et smil.

Mærker

MÆRKER

Hvad enten du går efter den internationale mærkevare, eller du plejer at finde din favorit blandt PAW SKOs egne mærker, så glæd dig til et overvældende udvalg – og perfekt vejledning.

Find din Paw Sko butik

HER ER DIN PAW SKO-BUTIK

PAW SKO har butikker over hele landet. Her finder du din lokale PAW SKO-butik blandt vores 18 familieejede butikker.

Find din plejeprodukt

FIND DIT PLEJEPRODUKT

Du får meget mere for pengene, når du passer godt på dine gode sko. Vi ved, hvad der skal til for at pleje dine sko – og hjælper både dig og dine sko godt på vej …