Bemærk de mange mærker …

Måske har du et favorit-mærke, måske elsker du bare at lade dig inspirere af et stort internationalt udvalg af kendte mærker af højeste kvalitet.

Hos PAW SKO har du alle muligheder. Og skulle du miste overblikket, så regn roligt med at vores personale kender alle mulighederne og glæder sig til at hjælpe dig. Det gælder både, når vi snakker de kendte mærker, vores ekstra store udvalg af modeller i alle butikkernes ECCO shop-in-shop – eller når vi taler om vores egne mærker, New Step og WAP, som giver dig masser af sko for pengene.

Vi forhandler bl.a. følgende mærker

Børnesko

BØRNESKO

Når dine børn skal have ny sko, er det faktisk en vigtig beslutning. Det er nemlig afgørende, at både børnene og fødderne trives. Vi har udvalget og al den særlige viden, som er nødvendig.

Damesko

DAMESKO

Start din jagt på dine nye sko hos PAW SKO. Udvalget er enormt – og vores medarbejdere ved, hvad du taler om! Glæd dig til udsøgt service fra du kommer til du går. Med et smil.

Herresko

HERRESKO

Er det ved at være tiden til et par nye sko – så er PAW SKO det helt rigtige sted at sætte dine ben. Udvalget er kæmpestort, og personalet hjælper gerne dig og dine ny sko rigtig godt på vej.

Find din Paw Sko butik

HER ER DIN PAW SKO-BUTIK

PAW SKO har butikker over hele landet. Her finder du din lokale PAW SKO-butik blandt vores 18 familieejede butikker.

Find din plejeprodukt

FIND DIT PLEJEPRODUKT

Du får meget mere for pengene, når du passer godt på dine gode sko. Vi ved, hvad der skal til for at pleje dine sko – og hjælper både dig og dine sko godt på vej …